sähkö ja valokuitu

Kaapeleiden auraus, suuntaporaus, kaivuu ja vetotyöt vahvalla kokemuksella

Mc Machine on ammattitaitoinen ja vuosikymmenien kokemuksen omaava sähkö- ja tietoliikennekaapeliurakoitsija. Erikokoisia verkostojen rakennusprojekteja ja valokuitukaapelointia olemme toteuttaneet operaattoreille, yrityksille ja kunnille.

Teemme myös verkostojen kokonaisurakointia avaimet käteen -periaatteella pitkäaikaisten alihankkija- ja yhteistyökumppaniemme kautta.

Ota yhteyttä – niin kerromme lisää!

Mc Machine ja valokuitu auraus

Kaapelointipalvelut


  • Sähköverkkojen rakentaminen ja huoltaminen
  • Sähkö- ja valokuituverkkojen maakaapelointia kaapeliauraamalla
  • Tien-, puiston-, vesistön- ja muiden vastaavien hankalien paikkojen alituspalvelu suuntaporauksella
  • Vesistökaapeloinnit saaristossa sekä saarien verkkokaapeloinnit

Kaapeliverkkojen rakentamisen työmenetelmät

Kaapeliauraus

Kaapeliauraus – tehokas ja taloudellinen menetelmä tasaisella maalla jossa ei ole suuria kiviä tai kalliota. Auraus on nopeaa sillä auraus ja kaapelinlasku tapahtuu samanaikaisesti eikä maata tarvitse kaivaa auki yhtään kaapelin mentävää ojaa enemmän.

Suuntaporaus

Suuntaporaus – tehokas ja ympäristöystävällinen menetelmä kun vastassa on tie tai muu alue jossa kaivaminen tai kaapeliauraus eivät onnistu. Suuntaporauksen avulla esimerkiksi katu alitetaan ilman tienpinnan myllerrystä, näin liikennehaitta jää mahdollisimman pieneksi. Ohjattu suuntaporaus on myös oiva tekniikka pienellä alueella tai hankalassa paikassa. Suuntaporauksella mennään jopa läpi harmaan kiven ja kallion. Poran tekemän reiän halkaisija on suurimmillaan 500 mm ja pisin tehty pituus 700 metriä.

Kaivaminen

Kaivaminen – kaivinkoneemme sekä kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat maanrakennustyöt ja loppusilauksena pintakäsittelyn tarkasti ja täsmällisesti.

Onko teillä sähkö- tai valokuituhanke tulossa?

Ota yhteyttä! Autamme suunnittelussa, aikataulutuksessa ja tietenkin toteutuksessa.

Toiminta-alue on Helsingistä Lappeenrantaan ja mukaan mahtuu niin Kirkkonummi kuin Kotka, Vantaa, Espoo, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Pukkila, Askola, Myrskylä, Hyvinkää, Loviisa, Lapinjärvi, Pernaja sekä tietysti Uusimaa saaristoineen.

Markus Blomqvist
Puhelin: 0400 465 449

Lähetä viesti!

Nimi
S-POSTI
KIRJOITA VIESTISI MEILLE
Lähetä painike