rakennettu ympäristö

Rakennamme puistoja, leikkipuistoja, kuntoilualueita ja urheilukenttiä

Mc Machinen kautta tilaat kätevästi niin skeittipuiston kuin päiväkodin tai koulun pihan. Puramme tarvittaessa vanhat laitteet pois, teemme perustukset, asennamme esimerkiksi puistojen kiipeily- ja leikkitelineet, kuntoiluvälineet, puiston penkit sekä muut kalusteet, asennamme turva-alustan ja tekonurmen sekä hoidamme viimeistelytyöt tilaajan toivomusten ja suunnitelmien mukaan. Mikäli tarvitsette apua suunnitteluvaiheeseen, niin sekin onnistuu Mc Machinen laajan ja kokeneen yhteistyöverkoston kautta.

Toimialueemme on eteläinen Suomi eli muun muassa Kirkkonummi, Espoo, Vantaa, Helsinki, Sipoo, Porvoo, Loviisa, Kotka sekä Tampere.

Ota yhteyttä – vain yksi kontakti riittää!

Mc Machine ja valokuitu auraus

Mc Machine on kokenut rakentaja kaupunkimiljöössä ja työkoneet sopivat ahtaisiin paikkoihin. Urakkaan kuuluu esimerkiksi


 • vanhan purkaminen ja purkausjätteen kuljetus jäteasemmalle
 • perustustyöt
 • laitteiden asennus
 • turva-alustan asentaminen
 • alueen viimeistely

Niin pienet kuin isotkin rakennukset mittojen mukaan

Kun urheilukentän laidalle tarvitaan pukuhuone- ja suihkutiloja sekä urheiluseuran kerhohuonetta, Mc Machine toimittaa rakennuselementit mittojen mukaan sekä hoitaa perustukset ja asennuksen paikan päällä. Elementit rakennetaan kustannustehokkaasti Itä-Uudellamaalla.
Rakennuspalvelumme asentaa muun muassa päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja, huoltorakennuksia tai toimistotiloja.

Nopea ja sujuva toimitus!

Mc Machine rakentaa elementit samanaikaisesti kun perustus- ja pohjatyöt tehdään

 • purkaa tarvittaessa vanhat rakennukset pois
 • perustustyöt
 • rakennuselementtien valmistus tehdasoloissa
 • moduulirakennusten toimittaminen työmaalle
 • elementtien asennus
 • alueen viimeistely

Mc Machine valmistaa itse jokaisen moduulin, purkaa vanhan rakennuksen, suorittaa perustustyöt sekä asentaa uuden elementtirakennuksen paikan päällä. Moduulirakennus täyttää kaikki pysyvän rakennuksen vaatimukset ja määräykset. Se on myös siirrettävissä tai muunneltavissa mikäli tilaaja niin haluaa.

Elementtirakennuksen suurin etu on nopeus. Samalla kun teemme perustus- ja pohjatyötä, voi itse rakentaminen jo alkaa sisällä tehdastiloissa. Kun elementtirakennus on valmis, se toimitetaan tontille ja asennetaan paikoilleen.

Mc Machinen luotettavat alihankkijat tekevät tarvittavat sähkö-, vesi- ja viemäröintityöt sekä muut tarvittavat palvelut. Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat paikalliset, alueella toimivat asiantuntijat, esimerkiksi LVI- ja sähkösuunnittelun ammattilaiset.

Mc Machinen avaimet käteen -palvelu on kaikenkattava ja sisältää perustukset, rakennuksen, asennuksen sekä viimeistelyn, mutta tarvittaessa myös projektin johtopalvelut, toteutussuunnittelun ja valvonnan.

Ota yhteyttä!

Markus Blomqvist
Puhelin: 0400 465 449